Soms is het nodig er even tussen uit te zijn.
Daarom hebben we ook een ruim aanbod aan retraites in binnen- en buitenland.

In België:

Driedaagse: Yogakamp (Bonheiden)
20 – 22 augustus

Een yoga retreat én kampeer-ervaring voor volwassenen die graag nog eens op kamp willen gaan. Pak je tent en plant deze gedurende 3 dagen neer op ons prachtige natuurdomein in het Blommerenbos te Bonheiden.
Elke dag voorzien wij je van 3 heerlijke vegetarische maaltijden, yogasessies, meditatie en workshops om terug in verbinding met je lichaam te brengen. Tussendoor is er tijd om te lezen, te wandelen in natuurdomein ‘de Mispeldonk’ , spelletjes te spelen en terug contact te maken met je innerlijk kind
Lees meer

YogaKamp op ons natuurdomein in Bonheiden

Yogakamp Family Edition (Bonheiden) Voor (groot)ouder en kind
2 – 6 augustus 2021

Zelf ga je op ontdekking naar wat jou rust geeft, word je je bewust van je lichaam en je adem tijdens de Hatha en pranayama sessies met Judith. Kinderen krijgen hun eigen programma. Zij maken, begeleid door Els, een reis door hun lichaam en versterken zo hun zelfvertrouwen en goed in je vel-gevoel. Weten dat ook jouw kind een fijne tijd beleeft, laat je toe helemaal te ontspannen. Tijdens de gezamenlijke sessies beleven jullie bovendien kwali-tijd. Als ouder (grootouder) versterk je de band met je kind maar je komt ook zelf tot rust en ervaart kinderlijk plezier. Kinderen genieten intens van die ‘met ons tweetjes-momentjes’. Er wordt bovendien heerlijk en gezond voor jullie gekookt. Zorgeloos genieten dus in het rustgevende decor van het Blommerenbos.
Lees meer

Buitenland:

Persoonlijk Pad: Berghuttentocht in de Italiaanse Alpen
4 tot 10 juli 2021

Persoonlijk Pad is een 5-daagse bezinning, weg van alles, omgeven door natuurpracht. Al wandelend in de bergen kom je jezelf tegen.
Vele filosofen hebben reeds beschreven hoe het ritme van de eigen voetstappen meditatief wordt en hoe het aanschouwen van pure natuurpracht ons verlossing kan bieden uit ons eindeloos piekeren. Elke avond worden er vrijblijvende meditatieve adem- of yogasessies gegeven.
Lees meer

Wandelen in de Italiaanse Alpen

Tantra & Yoga Retraite in Kroatië
11 – 18 september

Genoeg thuis gezeten, genoeg isolement!
In september trekken we er een week op uit om het leven te vieren.
Dit doen we voor een keer niet op ons eigen domein, maar op het prachtige eiland Brac in Kroatië.
Hier verblijven we op een ecologische camping op wandelafstand van de Adriatische zee.
Deze week streven we naar connectie met de natuur en met elkaar.
Lees meer

Ontspan en verbind in de Kroatische natuur.