Bij Into Flow staan we graag individueel bij op verschillende manieren.
Je kan bij ons terecht voor:

Ademcoaching & Relaxatie therapie
Heb je last van stress? Zit je thuis met een burn-out? Of heb je last van angstaanvallen of geblokkeerde emoties? Zelfs al een diagnose van Chronische hyperventilatie misschien? 

In al deze gevallen is ademcoaching en relaxatieherapie iets voor jou. 
Bij Into Flow gaan deze twee hand in hand. 
Lees meer

Assertiviteitstraining
Bij Into Flow werken we met het gedachtengoed van Verbindende Communicatie. Hierbij leer opnieuw contact te maken met jouw noden en behoeften en dus in de eerste plaats terug zachtheid voor jezelf te ontwikkelen.
Pas als je weet wat je nodig hebt kan je hierover met andere communiceren en leren grenzen te stellen.
Lees meer

Verbindende Communicatie voor Koppels
Je ziet elkaar graag maar slaagt er niet meer in om op een open en constructieve manier met elkaar te praten (toch niet op geladen momenten wanneer het er op aan komt?) Dan is een introductie Verbindende Communicatie iets voor jullie.
Lees meer

Relatietherapie
Herken je dit: jouw relatie in burn-out, beschadigd vertrouwen, een derde in het spel, zoeken in jullie seksualiteit en/of moeilijkheden rond scheiding en nieuw samengestelde gezinnen,.. Je kan niet altijd kiezen wat je overkomt, wel kan je kiezen hoe je ermee omgaat. Moeilijke gebeurtenissen kunnen je relatie zwaar onder druk zetten en in een ‘crisis’ brengen waar je ‘samen alleen’ niet meer uitgeraakt.

Relatietherapie kan helpen terug beweging te creëren daar waar je relatie vast zit. Kan je helpen om nieuwe keuzes te maken.
Relatietherapie wordt alleen door Mieke Van den Bossche of desgewenst samen met collega Arno Koch gegeven.
Lees meer

Individuele Therapie (psycholoog)
Begeleiding voor volwassen in persoonlijke groei, relaties, stress, burn-out, trauma-verwerking, zingeving en levensvragen.
Lees meer