Team

Judith (Yogalerares, Adem coach & Communicatie trainer)

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben Judith, de vrouw achter Into Flow. Afgestudeerd als Documentaire regisseur en dan ook veel comfortabeler uit de spotlights dan in.

Ik ben vooral een reiziger. Na mijn studies heb ik drie jaar rondgereisd en door een aantal keer heel hard tegen de muur te lopen, gedwongen geweest met zelf-ontwikkeling te beginnen. .

Ik heb spiritualiteit ook nooit als een keuze ervaren, maar als een noodzakelijkheid voor mezelf om ’te overleven’.  Vanuit deze filosofie ga ik ook nooit spirituele ideeën opdwingen aan anderen. Iedereen doet z’n ding en dat is mooi zo. Zo ga je in mijn lessen, workshops of coaching enkel technieken en ideeën aangereikt krijgen en geen ‘waarheden’. Die mag je voor jezelf uitzoeken.
.
Ik geef ademcoaching/therapie, yogales, tantra workshops en Verbindende Communicatie. Allen dingen die mij zelf hebben doen groeien. Ik geloof ook dat je enkel dingen kan ‘geven’ die je zelf reeds ervaren hebt. En ook daar ga ik niet te veel over delen. Het gaat namelijk niet over mij op dat moment maar over jou. 

200h Hatha & Ashtanga YTTC -Gyan yog Breathe, India
Existential wellbeing counseling – KU Leuven 
300h Tantra yoga & shamanism YTTC – Durgas Tiger school, Ecuador
Jaaropleiding Geweldloze Communicatie  – Blabla Blabla, Eindhout)
Breathcoach:  Breath of Life, Level I – Franck Gielen
Wim Hof Method Fundamentals – WHM
Foundations of Tantrik Yoga – Tantrika Institute

Lopende in 2020 – 2021
Bemiddeling op basis van Geweldloze Communicatie – Blabla Blabla, Eindhout
Respiration in the Human Body – LouvainX  (Université Catholique de Louvain-la-neuve)
Certificate in the Buteyko Method – Buteyko Clinic (Patrick McKeown)

 

Mieke (individuele- en relatie therapeut, & workshop Opstellingen)

Na mijn studies Klinische Psychologie verdiepte ik mij verder in complementaire therapeutische disciplines: Master in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Persoonlijke Coaching, Gestalt-therapie, Familie-, Organisatie- en Trauma opstellingen, Emotionele Lichaamstherapie, Relatietherapie, Pulsing, Reiki, Tai Chi, Qi Gong …

Ik heb 30 jaar ervaring in het begeleiden van individuen en groepen in bedrijven en organisaties (profit en non-profit).

In mijn privé-leven heb ik de ‘pijn van het zijn’ zelf meerdere keren ervaren: vroegtijdig verlies van dierbaren door ziekte en ongeval, verlies van ongeboren kind, leven met een partner met een verslavingsproblematiek, echtscheiding….
Mijn sterkte ligt in mijn passie voor het leven en het aanbieden van een no-nonsens en integrale aanpak op maat van elke persoon.

Astrid (HSP en creatieve coach)

Ik ben Astrid en een hooggevoelig beestje.

Al van jongs af aan wist ik dat ik gevoeliger was dan de meeste mensen.
Dankzij de kunsten leerde ik expressie geven aan subtiele en dromerige beelden, ideeën en ontmoetingen.

Ik ben beeldend kunstenares en coach. Omdat ik zelf HSP ofwel hooggevoelig ben, werk ik graag met andere hooggevoelige mensen. Verbinden met gelijkaardige zielen geeft me een gevoel van herkenning en aanvaarding, in een wereld vol prikkels en verandering.

Bij Into Flow coach ik hooggevoelige mensen in hun HSP zijn, als een wezenlijk onderdeel van het leven. Daarbij bied ik ook creatieve coaching aan, waarbij we allerlei creatieve werkvormen gebruiken om de persoonlijke groei te ondersteunen.

Belevingen en uitdrukking staan centraal in mijn werk als HSP en creatieve coach. Alles wat we ervaren heeft iets te vertellen over wie we zijn en wat we te bieden hebben in het leven. Ik ben ervan overtuigd dat creativiteit voor iedereen is.

Integrale Basis Coach @ Centrum Open Mind
SLO in Audiovisuele en Beeldende Kunsten @ LUCA School of Arts
HSP Coach @ Centrum Open Mind
Open Mind Coach Pro @ Centrum Open Mind