Yogakamp 2020


Weekend 2: Breathe & Move: 18 tot 20 september. (VOLZET)
Een yoga retreat én kampeer-ervaring voor volwassenen die graag nog eens op kamp willen gaan. Pak je tent en plant deze gedurende 3 dagen neer op ons prachtige natuurdomein in het Blommerenbos te Bonheiden.
Elke dag voorzien wij je van 3 heerlijke vegetarische maaltijden, yogasessies, meditatie en workshops om terug in verbinding met je lichaam te brengen. Tussendoor is er tijd om te lezen, te wandelen in natuurdomein ‘de Mispeldonk’ , spelletjes te spelen en terug contact te maken met je innerlijk kind8u – 9u: Pranayama (ademhalingsmeditaties)
9u – 10u: Ontbijt
11u30 – 13u: Yogasessie
13u – 14u: Lunch
15u – 18u: Workshop ( Mind5, Kalaripayat & Selflove: between the daily & the ritual)
19u – 20u: Avondmaal
21u – …: Kampvuur, Yoga Nidra en avondwandeling met Natuurpunt gids.

Programma

WEEKEND : BREATHE & MOVE
Workshop 1: Mind5

Wist je dat bewegen je niet alleen fitter, fijner in je vel en flexibeler maakt, maar je ook kan helpen je zelfbewustzijn te verhogen ?
En dat inzichten in jezelf kunnen helpen om je leven op alle fronten optimaler te maken ?   

In deze workshop ga je jouw gevoelens van (positieve en negatieve) stress, angst, energie en (gebrek aan) focus door middel van op sport, yoga en mindfulness gebaseerde oefeningen door en door voelen. Hierdoor wordt het veel makkelijker voor je om die ervaringen ook in je dagelijkse leven te ontdekken, te veranderen, of juist te koesteren. Op en top ervaringsgericht leren…

Workshop 2: Kalaripayat
In deze workshops maak je kennis Kalaripayat is de eeuwenoude krijgskunst van Kerala (Zuid-Indië). Aan de basis van deze martiale kunst ligt een bewegingstaal die geïnspireerd is op dieren.

Workshop 3: Selflove: Between the daily & the ritual

Hoe ga je om met jezelf graag zien? Gebeurt dit automatisch of moet je hier bewust mee bezig zijn? Vind je dit moeilijk of gemakkelijk? En de belangrijkste vraag: weet je eigenlijk wel wie dat is, die jij?
In deze workshops ga je opzoek naar de persoon die je het beste en het minst kent in heel de wereld: jezelf. Op een zachte manier experimenteren we hoe je die liefde kunt integreren in je dagelijkse leven.


Into Nature

yogavakantie in de vlaamse natuur


Landgoed Blommeren bos is 8 Hectare groot en is deel van natuurgebied de Mispeldonk en is ideaal om tot rust te komen. Je bent vrij om je eigen plek uit te zoeken, dichtbij of juist ver weg van anderen.

Tijdens dit retreat nodigen we je uit om Back to the Basics te gaan.
Enkel jij, je tent, de natuur en elkaar.
Laat je Gsm en comfort achterwege en kom terug bij jezelf.
Praktisch

Prijs:
€315

Inclusief:
– maaltijden
– 3 dagen programma
– 2 nachten
– 3 a 4 yoga-sessies

Groepsgrootte is maximum 7 personen.
Alle activiteiten vinden plaats in open lucht
wanneer het weer het toestaat, alle workshops staan toe om fysieke afstand te houden.

Wens je meer informatie of schrijf je je graag in?