Wie zijn wij?

wie zijn wij?

Judith

Ik ben met yoga begonnen toen ik 21 was, en voldeed aan alle vereisten om het label ‘zo stijf als een hark’ te mogen dragen. Aanvankelijk vond ik het stretchen zelf wel leuk, maar had ik ook geen nood aan ‘al dat zweverig gedoe’.
Doorheen de tijd merkte ik echter dat er niet enkel in mijn lichaam meer ruimte was aan het ontstaan, maar ook in mijn hoofd.
Vandaag, 5 jaar later, kan ik zeggen dat yoga mijn opstap is geweest naar een beter en gelukkiger bestaan voor mijzelf.

Dit is ook mijn motivatie geweest om zelf les te gaan geven.
Ik weet als geen ander wat voor een lijfstraf stil zitten kan zijn, hoe onmogelijk bepaalde houdingen lijken (En waar wilt gij precies dat ik mijn handen dan zet?!) en hoe irritant de eindeloze discussies met mezelf in mijn hoofd zijn.  Ik weet echter dat yoga helpt, en wil dit dan ook graag delen met mijn mede-lijders van ‘the monkey mind.‘  De focus in mijn les ligt dan ook niet op of je ondertussen je tenen al kan aanraken, maar of je meer relaxed wegwandelt dan je bent aangekomen. (Dat je uiteindelijk ook je tenen kan aanraken is mooi meegenomen.)

200h Hatha & Ashtanga YTTC (Gyan yog Breathe India – certificatie 2017)
Existential wellbeing counseling (KU Leuven – certificatie 2018)
300h Tantra yoga & shamanism YTTC (Durga’s Tiger, Ecuador, oktober – november 2018)

Elke

Ik ben Elke, een zorgzame jonge vrouw van 26 jaar, die het leven ziet als een ontdekkingsreis. Naast yoga geniet ik het meest van de natuur, maar ik heb ook een hart voor mensen.
Ik startte mijn loopbaan als sociaal werker en leerkracht, dus ik bevat een gezonde dosis creativiteit en nieuwsgierigheid.
Mijn yoga-reis begon toen ik in 2010 me voor het eerst inschreef voor een groepsles. Het startte als een knipperlichtrelatie, maar wanneer ik ook thuis begon te oefenen werd het stilaan een passie.

Ik voelde welke positieve invloed yoga had op zoveel aspecten van mijn leven, soms subtiel en soms heel duidelijk en ik besloot dat ik die ervaring graag wil delen met anderen.

Elke geeft het hele jaar door privé yoga-lessen en begeleide meditaties bij ‘Gewoon Zen‘ in Mechelen.