Tantra,  wat is dat nu eigenlijk?

Allereerst een misverstand ophelderen: Tantra hoeft niet om seksualiteit te gaan. Waar Tantra wel om gaat is Verbinding en acceptatie. Verbinding met jezelf, wat jij voelt, wat juist is voor jou en wat niet. Maar ook acceptatie van de anderen rondom jou, met evenveel respect voor alles wat in de ander leeft.

Pas als je jezelf en elkaar echt ziet en kan laten zijn, kan je de totaliteit van het moment volledig accepteren. Dan ontstaat er rust.

Wat doen we dan concreet?
In deze workshop experimenteer je met verschillende oefeningen.
Het doel is terug bij jezelf te komen, evenals bij de mensen om je heen.
Hoe kunnen we zachter met elkaar omgaan?

In oefeningen werk je met oogcontact,  zelfexpressie, niet-seksueel fysiek contact, grenzen aangeven,  bewegingsvrijheid, meditatie en zelfreflectie.

Er is ruimte voor inbreng indien je rond een bepaald thema wilt werken of een specifieke vraag hebt. 
Gezien de geldende corona-maatregelen vragen we je specifiek met twee te komen. Dit mag je partner zijn, maar evenzeer een goede vriend of vriendin. 

“We waren aan het begin nog een beetje onwennig, maar de stress van alledag glijdt volledig van je af zodra je één stap op het prachtige domein hebt gezet. De begeleiding is zo meegaand dat je meteen over je onwennigheid heen bent.”

– Niels (Deelnemer)

“Mijn lief en ik voelden ons na de workshop ongelofelijk verbonden met elkaar en vooral mega-verliefd. Alsof je uit het dagelijkse leven stapt om enkele uren elkaar weer helemaal te vinden. Grote aanrader voor elk koppel!”

– Séverine (Deelneemster)

PRAKTISCH

De volgende workshop vind plaats op 8 augustus van 14u tot 17u. 
Prijs: €90/koppel

Indien gewenst kan je voorgaand de workshop “selflove: between the daily & the ritual” volgen van 10u tot 12u30 (€30/persoon). 

 

Inschrijven kan je via het formulier hier onder: