Verbinding, zo snel gemaakt en ook zo snel verloren. Als koppel kan je elkaar ongelofelijk graag zien en toch merken dat je in het dagelijkse leven elkaar voorbij loopt. Je hebt het te druk om de relatie te voeden of je merkt dat er spanningen ontstaan tot soms zelfs ruzie, waarbij je beide weet dat dat waar de ruzie echt over gaat onder het oppervlak blijft.

Deze verbindingsdag is voor koppels die graag nog eens uitgebreid tijd voor elkaar willen maken en volmondig ja tegen elkaar willen zeggen.

Wat komt er aan bod?

Tijdens deze dag gaan we aan de slag met elementen uit de Verbindende Communicatie (volgens Marshall Rosenberg) en oefeningen uit de Tantrische filosofie, hierbij ligt de focus niet op het seksuele maar op het bewust aanraken van en aanwezig zijn bij elkaar.

Je krijgt handvaten mee waar je thuis steeds opnieuw mee aan de slag kan gaan.

Loving Couple At Sunset Stock Footage Video 2844799 ...

“Mijn lief en ik voelden ons na de workshop ongelofelijk verbonden met elkaar en vooral mega-verliefd. Alsof je uit het dagelijkse leven stapt om enkele uren elkaar weer helemaal te vinden. Grote aanrader voor elk koppel!”

– Séverine (Deelneemster)

praktisch

14 november van 10u tot 17u
13 december van 10u tot 17u

23 januari verdiepingsdag van 10u tot 17u (optioneel)

€250 per koppel (lunch inclusief)
Max. 4 koppels (Covid-maatregel)
Bij Into Flow
Hendrik Consciencelaan 32
2820 Bonheiden

Deze workshop is LGBTQ+ inclusief en een koppel wordt gedefinieerd als twee personen die voor elkaar kiezen en graag dichter bij elkaar willen komen.

Door wie?

Judith Devlieger is ademtherapeut, yogalerares en communicatietrainer zowel aan particulieren en bedrijven. Ze is reeds enkele jaren gepassioneerd door Verbindende communicatie en Tantra. Zelf heeft ze gemerkt dat beide dagelijks bijdragen aan rust, zachtheid en verbinding in haar relatie en deelt deze kennis dan ook graag met anderen. Haar geloof is dat mensen die elkaar graag zien elkaar altijd kunnen vinden, zolang ze maar dicht genoeg bij zichzelf blijven.