2 tot 8 juli 2022
Een Meditatieve Berghuttentocht door de Italiaanse Alpen (begin juli 2021
)

Persoonlijk Pad is een 5-daagse bezinning, weg van alles, omgeven door natuurpracht. Al wandelend in de bergen kom je jezelf tegen.
Vele filosofen hebben reeds beschreven hoe het ritme van de eigen voetstappen meditatief wordt en hoe het aanschouwen van pure natuurpracht ons verlossing kan bieden uit ons eindeloos piekeren. Elke avond worden er vrijblijvende meditatieve adem- of yogasessies gegeven.

Daarom gaan wij deze zomer graag samen met jou op pelgrimstocht.
Aan de hand van kleine opdrachtjes helpen je elkaar terug contact te maken met je authentieke zelf en het innerlijke kind. Er is tijd voor stilte, meditatie en tijd voor gesprek.

We wandelen stukken alleen en in stilte, maar ook moeilijkere stukken als groep waarin we elkaar bijstaan en niemand achterop laten vallen.
We luisteren naar elkaar en geven elkaar ruimte. Al wandelend en geïnspireerd door de windrichtingen werk- je rond thema’s zoals dankbaarheid, gulheid, loslaten en terug vinden. Je zoekt hoe je terug deel kunt voelen van het grote geheel.

Als groep is dit ook een uitnodiging tot een “detox”.
Zowel van digitale apparaten als van alcohol.
Zo wordt er vriendelijk verzocht tijdens de tocht geen GSM bij de hand te hebben of alcoholische dranken te consumeren. Op die manier kom je dichter bij jezelf en bij elkaar.

De tocht

We wandelen 5 dagen in Stelvio National Park, Italië in een kleine groep van maximum 8 deelnemers. We slapen in berghutten en herbergen waar we elke avond een rijke maaltijd geserveerd krijgen.
Gemiddeld wandelen we 5 à 7 uur per dag door adembenemende landschappen. We passeren bergrivieren, gletsjers, bloemenpracht en waanzinnige uitzichten.
Buiten het wandelen in groep is er voldoende tijd die je zelf kan invullen. Optioneel zijn ’s ochtends en/of ’s avonds yogalessen en geleide meditatie. In het midden van de week is er de mogelijkheid voor een rappel – abseilen voor wie graag zijn adrenaline pijl even terug omhoog brengt.

Voor wie?

Je moet geen voorgaande ervaring hebben in bergtochten, maar een goede fysieke conditie is noodzakelijk voor de tocht. Ernstige hoogtevrees is ook niet aangeraden.

” Deelnemen aan ‘Het Persoonlijk Pad’ is jezelf een heel bijzonder cadeau schenken ter ondersteuning van je persoonlijke groei!”
– Hilde Haems (Deelneemster 2019)

Data
  • Nog te bepalen: Test-wandeldag in de Ardennen (Vrijblijvend voor moest je graag je fysieke conditie komen testen en met ons kennis maken.)
  • Zaterdag 2 juli, 18uur: aankomst in Gasthof Shönblick, Martello, Italië.
  • 3 tot 7 juli: tocht
  • Vrijdag 8 juli: vertrek naar huis vanuit Gasthof Shönblick.
Inbegrepen:
  • 6 overnachtingen
  • Avondmaal en ontbijt
  • Begeleiding
  • Optionele yoga- en meditatie sessies

Niet Inbegrepen:

Vervoer van en naar Martello, reisverzekering en optioneel kost voor begeleiding rappel is niet inbegrepen in de prijs.

Prijs

: 900 €
! Vroegboekkorting voor de maand oktober: €765!

“Judith en Mieke weten als een synergetisch team een veilig kader te creëren waarin de groep wordt uitgenodigd om contact te maken met wat er diep vanbinnen echt toe doet en die essentie uit te spreken. Via diverse ‘paden’ word je uitgenodigd te gaan verkennen welke innerlijke patronen je in de weg staan en welke hulpbronnen je kan inzetten om bewuster en authentieker in het leven te staan. “
An Willems (Deelneemster 2019)

Je Tochtbegeleiders
 

Mieke Van den Bossche
Ik ben klinisch psychologe, senior trainster-coach, psychotherapeute en erkend bergwandelgids. Begeleidt al 3 jaar ‘Tocht van de Leider’ een leiderschapstraject in de bergen. Ik heb een grote rugzak met heel veel kennis en expertise o.a. in opstellingenwerk, tai-chi, energetisch-lichaamswerk, Gestalttherapie, NLP en proces-consulting.

 

 

Judith Devlieger

Ik ben Ademcoach, trainer in Verbindende Communicatie en Yogalerares met een passie voor reizen. Na mijn studies ben ik drie jaar de wereld in getrokken om te eindigen als berggids in Guatemala. Daar heb ik mijn passie voor wandelen en wandelen als meditatie ontdekt.  

 

 

 

Inschrijven of meer informatie? Dat kan hier!

 

Foto’s Persoonlijk Pad 2019: