Heb je geen tijd voor een basisintroductie Verbindende Communicatie en je wilt graag aan je communicatiestijl werken? Of heb je deze reeds gevolgd hebt en wil je je graag verder verdiepen? Dan kan individuele coaching iets voor jou zijn.

Tijdens individuele coaching sta ik je graag bij in het ontwikkelen van een nieuwe taal, waarbij je in contact komt met wat je zelf echt nodig hebt en tegelijk luisterbereidheid ontwikkeld om te horen wat een ander nodig heeft. Op deze manier komt je dichter bij jezelf en de mensen om je heen.

Waarbij kan Coaching je helpen?

  • Je merkt dat er veel conflict in je leven is en wil kijken wat je hier zelf in kan doen.
  • Of je bent juist conflictmijdend en wilt graag assertiever worden.
  • Je zit in een lastige situatie met anderen en wilt kijken of je hier beweging in kan krijgen.
  • Er zit een moeilijk gesprek aan te komen en je wilt je hier graag op voorbereiden.
  • Je wilt je grenzen steviger leren bewaken en ‘NEEN’ durven zeggen.
  • Je zit met een intern conflict en wilt hier graag meer duidelijkheid in.

Verbindende communicatie heeft mij geholpen minder conflictmijdend in het leven te staan. Ik sta steviger in mijn schoenen in het aangeven van mijn grenzen en ik kan beter luisteren naar anderen, zonder mijzelf te willen verdedigen. Nu ik weet dat moeilijke situaties niet in conflict moeten eindigen ervaar ik meer rust in zowel mijn persoonlijke als professionele relaties. 
Judith (Coach)

Praktisch
Coaching sessies kunnen 1 uur of 1,5 uur duren, afhankelijk van jouw noden. Indien je nog geen basisintroductie hebt gevolgd duurt een intake sessie automatisch 1,5 uur.
Verdere begeleiding wordt op maat afgesteld.

1u : €50
1,5u: €70

Maak nu een afspraak voor Individuele Coaching (dit kan zowel voor private als professionele doeleinden).
Coaching mogelijk in Bonheiden en Mechelen.

De giraffe is een symbool binnen verbindende Communicatie. De taal van de giraffe is een taal van mededogen, oprechtheid en empathie. Ze is het dier met het grootste hart op het land. Ze heeft geen natuurlijke vijanden en gedraagt zich doorgaans vredelievend. Met haar lange nek staat ze symbool voor een goed overzicht en heldere visie.