Op 27 december bestrijden we de eenzaamheid met verbondenheid!

International Connection Day is een evenement dat zich in twee tijdzones tegelijk zal afspelen (vanuit Belgiƫ en Canada).
Op deze dag kan je Online, vanuit je eigen zetel, verschillende workshops en sessies volgen rond verbinding.

Al deze workshops zijn “gratis”, we vragen je enkel een bijdrage aan ons gekozen goede doel (Quetzaltrekkers in Guatemala, meer informatie daarover vind je hier.)

Wat kan je op 27 december volgen?

10u – 11u: Nog te bepalen Enkel EU

11u30 – 12u30: Unwind & Relax Yoga Enkel EU
Een zachte Yoga vorm waarbij er aandacht is voor zowel lichaam als geest.
Zie het als jezelf een massage geven van binnen uit ;-).

14u – 15u30: Deep Listening as an Art EU en de (vroege) Amerika’s
interactieve workshops rond ‘Luisteren’ waarbij je veel mag praten.
Je leert hoe aanwezig te zijn bij een ander zonder te willen “oplossen”, zonder jezelf te verliezen in je eigen verhaal. En tegelijk mag je ervaren hoe het is om echt beluisterd te worden.

16u30-18u: Selflove between the Daily & The Ritual EU en de Amerika’s
Zelfliefde of eigenliefde, wat een geladen woord!
Hoe ga je om met jezelf graag zien? Gebeurt dit automatisch of moet je hier bewust mee bezig zijn? Vind je dit moeilijk of gemakkelijk? En de belangrijkste vraag: weet je eigenlijk wel wie dat is, die jij?

In deze workshop draait om verbinding met de persoon die je het beste en het minst kent in heel de wereld: jezelf. Op een zachte manier experimenteren we hoe je die liefde kunt integreren in je dagelijkse leven aan de hand van rituelen.

20U-21u: Nog te bepalen. EU en de Amerika’s

Workshops en sessies zullen in het Engels gegeven worden, je hoeft zelf geen Engels te spreken als je je hier niet comfortabel bij voelt.

Hoe schrijf ik me in?

Je hoeft enkel een mailtje te sturen naar judith@intoflow.be om de zoomlink te ontvangen. Dit is vrijblijvend en je kan op de dag zelf nog beslissen welke workshops je bij woont.

Door wie?

Judith is het gezicht van Into Flow, Communicatietrainer, ademcoach en Yogalerares. Ze is verantwoordelijk voor het Europese gedeelte van deze dag en heeft er KEI VEEL ZIN IN.
Meer informatie

Ginnie is yogalerares, artiest en schrijver. (onder andere van het boek, “How to change your life in seven days”). Vanuit Canada voorziet zij het Canadese deel van het programma.