Tantric Communication

Wat als we elkaar nu eens als heilig beschouwen?

Communiceren is complex geworden in onze maatschappij. Een groot deel van wat overbrengen naar onze dierbaren doen we via whatsapp en vluchtige telefoongesprekken. Wanneer we dan toch tijd voor elkaar maken worden we afgeleid door onze gsm, kijken we netflix of zijn we bezig met nog 5 andere taken die dringend moeten gebeuren.

Onze communicatie is aanvallend, we durven niet te zeggen wat we denken uit angst voor de reactie van de ander. We weten wat we willen maar zodra we onze mond openen komt het er verkeerd uit. Of erger, we weten zelfs helemaal niet meer wat we willen.

In deze workshop leren we met simpele Tantrische technieken (kleren blijven aan!)  om vanuit het hart, waarheidsgetrouw en zonder angst, te communiceren met de belangrijke mensen rondom ons EN te luisteren naar wat de ander ons probeert te zeggen.

Praktisch

We werken met verschillende oefeningen uit Tantra en de theorie van geweldloze communicatie.

Voor dat we in groepjes van 2 werken doen we enkele oefeningen met de hele groep waarin je terug verbinding maakt met jezelf als individu.
Wie ben jij, los van anderen?
Wat wil jij?
Kan je bij jezelf blijven in contact met anderen?

Vanuit verbinding met jezelf maak je vervolgens een empathische, diepe verbinding met een ander en exploreer je verschillende manieren van communiceren: verbaal, intonatie, fysiek, oogcontact en een vaak vergeten component in een gesprek: luisteren.

De workshop bestaat uit een klein beetje theorie en heel veel praktijk. Deze oefeningen moet je uiteraard met iemand uitvoeren.  Als je een partner hebt: ideaal! Zo niet is het ook perfect mogelijk om met een familielid of vriend te komen. De technieken zijn universeel en zeker niet beperkt tot romantische relaties. Indien je er geen enkel probleem mee hebt samen te werken met iemand vreemd (die na deze workshop ongetwijfeld je beste vriend wordt) kan je je ook alleen inschrijven.

Prijs per persoon: 35euro
Max. 6 duo’s

Korting Full Tantric Day
Tantra Yoga en Workshop Tantric Communication op dezelfde dag: 50 euro ipv 60.

Data: van 14u tot 18u
22 april
12 mei
16 juni

inschrijven kan via judith@intoflow.be