Sacred Communication

Wat als we de andere nu eens als heilig beschouwde?

Of we het nu toe willen geven of niet, communiceren is ongelofelijk complex geworden in onze maatschappij. Een groot deel van wat overbrengen naar onze dierbaren doen we via whatsapp en vluchtige telefoongesprekken.
Wanneer we dan toch tijd voor elkaar maken worden we afgeleid door onze gsm, kijken we netflix of zijn we bezig met nog 5 andere taken die dringend moeten gebeuren of zoals dikwijls bij mij en mijn vrienden het geval was: drinken we net die ene pint teveel en beginnen we door mekaar heen te praten.

Dat we om de andere geven weten we, hoe we dat uiten zijn we volledig vergeten.  

In deze workshop leren we enkele Tantrische technieken (wees gerust, iedereen houdt zijn kleren aan) om terug echt contact te maken met de persoon die voor ons zit. Dit kan je partner zijn, je moeder, je beste vriend of zelfs je buurman.

Praktisch

Tantra is een ervaringswetenschap, het belangrijk dat je ook meteen zelf experimenteert met de aangeboden technieken. Daarom is het noodzakelijk je als duo in te schrijven. Als je een partner hebt: ideaal! Zo niet is het ook perfect mogelijk om met een familielid op vriend te komen. De technieken zijn universeel en zeker niet beperkt tot romantische relaties (al zijn ze daar zeker handig!)

Prijs: 70 euro per duo.

Data:  Van 14u tot 18u
29 december

12 januari
17 februari

inschrijven kan via judith@intoflow.be