Chakra Yoga

De eeuwenoude traditie rond chakra’s biedt ons een andere kijk op onze gezondheid. Het bekijkt de mens als één geheel: als lichaam, als geest én als ziel. Talloze vormen van energetische healing beginnen dan ook bij de chakra’s

Chakra’s zijn energetische centra in je lichaam waar je levensenergie doorstroomt. Blokkades in je chakra’s zorgen ervoor dat die energie te traag of te snel over je lichaam verdeeld wordt. Dit onevenwicht in levensenergie uit zich in emotionele triggers en zelfs fysieke klachten.

Je hebt zelf de kracht om je leven meer in balans te brengen !
Top, maar om je persoonlijke groei wat meer richting te geven helpt het om te weten welke chakra’s verbonden zijn welke energie, emoties en lichaamsfuncties.


In deze workshop legt Elke het Chakra systeem stap voor stap uit. We praten over levensenergie en hoe er blokkades in je chakra’s ontstaan. Dan overlopen we de functies van iedere chakra en de symptomen van een onevenwicht. Na de theorie volgt een korte pauze met een tasje thee. Daarna doen we samen een reeks yoga houdingen die gelinkt worden met de verschillende chakra’s.
Na afloop van de workshop heb je meer inzicht over je chakra’s, op welke manieren ze uit evenwicht zijn en wat je kan doen om ze opnieuw in balans te brengen. 🙏

25 januari van 13u tot 17u.
Inschrijven via een mailtje naar info@gewoon-zen.be
Kostprijs: €25
Maximaal 10 deelnemers!